Tapk Ekologija.lt bendruomenės nariu - Prisijunk su Facebook   arba Registruokis

Kviečiame į atsakingo restoranų verslo konferenciją Vilniuje, balandžio 30 d.

Autorius: Meniu.lt
Data: 2013.03.16 10:00

Reitingas:
843/0

Restoranų vadovai ir virtuvės šefai kviečiami sužinoti aktualiausias restoranų verslo tendencijas, restoranų lankytojų lūkesčius, atrasti bendradarbiavimo galimybes su Lietuvos ūkininkais, gauti aktualios informacijos apie restoranuose naudojamas žaliavas, chemines valymo priemones ir kt.

Preliminari konferencijos programa:

Laikas                   Pranešimo tema

 9.30-10.00            Registracija
10.00-10.30           Restoranų verslo tendencijos, ko reikalauja vartotojai, ką diktuoja užsienis
10.30-11.30           Lietuvos ūkininkų produkcija restoranuose
11.30-12.30           Kuo keisti nykstančias žuvis/ekologiški žuvies ūkiai Lietuvoje
12.30-13.30           Pietūs (atsakingu pietų meniu rūpinasi atsakingo restoranų tinklo nariai, restoranas Terrazza)
13.30-14.00           Mikroklimatas restorane/viešbutyje: valikliai/plovikliai/gaivikliai, reikalavimai indams.
14.00-14.30           Kaip išvengti GMO?
14.30-15.30           Efektyvus atliekų tvarkymas restorane
15.30-16.30           Atsakingų restoranų pasiekimai Lietuvoje
16.30-17.00           Atsakingu būti apsimoka
Atsakingiausių restoranų apdovanojimai

Konferencija vyks Vilniuje, „Forum palace“. Vietų skaičius ribotas (konferencija nemokama, registracija prasidės balandžio 2 d.).

Konferenciją organizuoja nevyriausybinė organizacija VšĮ „Rūpi“ kartu su Lietuvos atsakingų restoranų ir tiekėjų tinklo iniciatoriais VšĮ „Kultūros idėjų institutu“ ir „Meniu.lt“ bei „Restoranų verslas“.

Norite sužinoti daugiau apie Lietuvos atsakingų restoranų tinklą ar konferenciją?
Rašykite el.p. redakcija@meniu.lt

Norėdami rašyti komentarus prisijunkite prie Ekologija.lt bendruomenės Prisujunk su Facebook  
© ekologija.lt, 2012. Visos teisės saugomos. Atsiliepimai, komentarai ir pagalba - pagalba@ekologija.lt